Dødehavsmudder

600 g

Beskrivelse

Det Døde Hav er den laveste sted på jorden. Den er den rigeste kilde til naturlige mineraler, som er væsentlige for opretholdelsen af et sundt cellemetabolisme. De unikke egenskaber af naturlige sorte mudder fundet ved Det Døde Hav, har været kendt i tusinder af år. Den indeholder mineraler, såsom magnesium, calcium, natrium, kalium, zink, jern, jod og bromid. Dette mineral er en effektiv kropsrenser som absorberer olier og snavs. Det mindsker muskel- og ledsmerter og efterlader dig følelsen af en vidunderligt rolig. Døde hav mudder er beroligende, og på samme tid styrkende og forfriskende. Det virker terapeutisk for alle former for hudproblemer: eksem, cellulitis og også psoriasis og svampelæsioner. Det lindrer og regenererer.

Ideel til alle hudtyper som 100% naturlig kosmetik.

Anvendelse:

Smør et tykt lag af mudder på, fordelt over hele kroppen. Undgå området omkring ansigtet. Lad det tørre, men ikke længere end 20 minutter. Skyl grundigt med lunkent vand.

* Mudderet kan opvarmes før anvendelse i en åben beholder i en mikrobølgeovn i ca. et minut. Check temperaturen før anvendelse af mudder!

99,-